Skriv til os

info@linderoth-as.dk

Ring til os

+45 7585 7262

Erhvervsleasing af biler

Leasing til erhverv er vores speciale

Hos Linderoth tilbyder vi erhvervsleasing af brugte biler af høj kvalitet

Hos Linderoth har vi siden 2003 specialiseret os i brugte kvalitetsbiler. Vi er et multimærkebilhus, og for dig betyder det, at du har et stort udvalg af forskellige biler at vælge imellem til  erhvervsleasingaftale. Vi tilbyder biler i alle prislag og i størrelserne mini, mellem og premium. Du kan næsten med sikkerhed finde en bil, der dækker dit/jeres behov. Skulle vi ikke lige have drømmebilen stående i vores bilhus, hjælper vi gerne med at fremskaffe den hurtigt – også hvis det betyder, at den skal importeres fra udlandet.

Selvom at der hos os er tale om erhvervsleasing af brugte biler, betyder det ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Vores hjerter banker for kvalitetsbiler, og derfor leverer vi biler i høj kvalitet hver eneste gang. Vi har vores eget værksted, hvor vores professionelle og erfarne mekanikere Anders og Casper sørger for, at firmabilen fremstår i perfekt stand, når den udleveres og løbende skal serviceres og vedligeholdes.

Erhvervsleasing er oplagt til virksomheder, der ønsker fleksibilitet

Både enkeltmandsvirksomheder samt små, mellemstore og meget store virksomheder kan få gavn af erhvervsleasing – altså leasing af biler til virksomheder. Uanset om du har brug for en enkelt eller flere forskellige firmabiler eller varevogne, og uagtet om de skal bruges til kundemøder, opsøgende salg, møder med samarbejdspartnere eller transport og afhentning af varer, kan I få en fordelagtig erhvervsleasingaftale hos LINDEROTH. Vi står klar til at hjælpe med rådgivning lige fra valg af bil til hvilken leasingløsning der skal vælges.

Alt, hvad vi foretager os, udspringer fra vores passion for kvalitetsbiler. Om det er biler til salgprivatleasing, erhvervsleasing eller en helt tredje finansieringsløsning, brænder vi for at give en køre- og handelsoplevelse i særklasse. Derfor bliver vores biler altid gennemtjekket ned til mindste detalje på vores eget værksted via LINDEROTH 59 punkts tjek. Det sikrer jer, at du får en firmabil fri for fejl og mangler. Kom gerne forbi vores 1.600 m2 bilhus placeret i Vejle, eller læs mere om vores leasingbiler. Vi har altid et stort udvalg af kvalitetsbiler til rådighed fra mærker som BMWAudiMercedesVolkswagen og Volvo som løbende skiftes ud.

Vi er din professionelle leasingpartner – kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe din/jeres virksomhed med at finde den helt rette firmabil.

Fordelene ved erhvervsleasing – fleksibilitet og god økonomi

Erhvervsleasing kan være den helt rigtige løsning for jeres virksomhed af mange grunde. Helt overordnet er fleksibilitet og økonomisk frihed nogle af de fordele, I som virksomhed kan nyde godt af. Er I stadig i tvivl om, om I vil købe eller lease? Få vores gode råd i denne artikel, eller læs mere om fordelene ved erhvervsleasing herunder.

Fleksibilitet

Nye medarbejdere, flere produkter eller en større kundeportefølje. Det er nogle af de ting, der kan være medvirkende til, at man har brug for en firmabil. Som virksomhed er der brug for stor fleksibilitet, og det får I med en leasingaftale hos os. Det kan være, at I til at starte med kun har brug for én eller to firmabiler, men allerede året efter har virksomheden vokset sig større, og der er nu brug for fx en varevogn. Med en leasingaftale er det intet problem. Aftalen kan nemlig løbende tilpasses, så den matcher jeres nuværende behov.

Økonomisk overblik

Som en lille eller nystartet virksomhed kan det være en voldsom post i budgettet at skulle købe en bil – men behovet forsvinder ikke af den grund. Med leasing som finansieringsløsning kan en firmabil alligevel blive en realitet. En leasingaftale giver jeres virksomhed værdi for pengene, og I får glæde af bilens muligheder uden nødvendigvis at lægge en stor udbetaling.

Som stor eller mellemstor virksomhed kan det give overskuelighed og økonomiske besparelser at samle alle firmabiler under et tag. Måske har I på nuværende tidspunkt flere forskellige leasingaftaler på jeres firmabiler og savner et samlet overblik over dem. Det kan I få hos os. Vi giver gerne et tilbud på en samlet leasingaftale på hele bilflåden, hvor I får en fast månedlig pris at forholde jer til. Det giver overskud til at koncentrere jer om lige præcis det, I er gode til.

Serviceaftale

Der kan være mange bekymringer forbundet med at købe en bil, og hvad man stiller op, hvis den går i stykker. Hos LINDEROTH tilbyder vi altid mulighed for tilkøb af serviceaftale. Den indbefatter, at hvis der opstår problemer med bilen, kan I aflevere den på vores værksted, og så sørger vores dygtige mekanikere for at gøre den klar til vejene igen. På den måde er jeres firmabil altid up to date.

Erhvervsleasing trin for trin

Efter mange år i leasingbranchen har vi erfaret, at forløbet forud for en erhvervsleasingaftale ofte kan skitseres på denne måde:

01. Den indledende fase:

Der opstår et behov og muligheden for at lease en eller flere firmabiler kommer i spil. Der undersøges muligheder der er på markedet, og hvilken type bil der kunne opfylde brugerens behov. Hvis I ser et match mellem os og jeres behov, kontakter I os for at høre mere om mulighederne.

02. Afdækning af behov:

Vi aftaler et møde, hvor vi taler sammen telefonisk eller et besøg på Stiftsvej 31 i Vejle arrangeres i vores bilhus. Her præsenteres en række modeller, der kunne være interessante. Det kan også være, at du selv har fundet en oplagt model, og så taler vi om fordelene og ulemperne ved den. Feltet indsnævres, og vi finder frem til den eller de model(ler), som vi skal arbejde videre med.

03. Aftale indgås:

Efter vi har bilen på plads ingås leasingaftalen ud fra de aftalte og fastlagte parametre. Når du har skrevet under på en slutseddel/leasingkontrakt, så skal du som kunde hos LINDEROTH ikke tænke på mere. Vi er der for dig 24/7 og du vil fremover være i trygge hænder.

04. Overdragelse af nøgler:

Bilen afhentes i vores bilhus eller afleveres på adressen, hvor du nu kan nyde sødmen af din nye brugte LINDEROTH bil.

BMW erhvervsleasing

BMW er med god grund et meget anerkendt bilmærke og er noget nær det ultimative køretøj. Deres biler er designet til køreglæde, og deres mange serier tilbyder biler til ethvert behov – uanset om du leder efter en sikker familiebil eller ønsker at mærke det velkendte sus, når du træder på speederen. Hos Linderoth har vi BMW-biler til leasing fra et bredt udvalg af mærkets forskellige serier, så du kan sikkert finde en, der passer til din økonomi og livsstil.

Audi erhvervsleasing

Mange forbinder Audi med prestige og luksus, og det er svært ikke at blive misundelig, når man ser de tyske kvalitetsbiler drøne forbi i overhalingsbanen. Bilernes design lader sport og elegance gå op i en højere enhed, og balancen mellem æstetik og praktik er i fokus, når bilerne udvikles. Det er et af de bedst sælgende bilmærker i Danmark, og derfor har vi hos Linderoth naturligvis også et bredt udvalg af Audi-biler til leasing.

Mercedes erhvervslasing

Sloganet for Mercedes-Benz er ”Das Beste oder Nichts”, hvilket betyder ”Det bedste eller ingenting”. Det er meget sigende for det eksklusive bilmærke, der er kendt for luksus, design og elegance. Derudover er komfort et stort fokusområde for Mercedes, der udmærker sig særligt ved deres ergonomiske design og kvalitet. Hos Linderoth har vi et imponerende udvalg af flotte luksusmodeller fra Mercedes-Benz til leasing.

100% kundetilfredshed, som vi er stolte over siden 2003.

nr. 1 i samtlige bilforhandler kategorier på trustpilot.

Åbningstider mellem
jul og nytår

24-26.12.  Lukket
27-29.12.  Åbent kl. 10-14
31.12.-01.01.  Lukket

Vi ønsker alle
kunder og samarbejdspartnere
god jul og godt nytår

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue