Skriv til os

info@linderoth-as.dk

Ring til os

+45 7585 7262

Værkstedet hos LINDEROTH

Top moderne bilværksted i Vejle

Når du investerer i en af vores brugte biler, er du garanteret at få en bil, der er fuldt funktionsdygtig og klar til at køre på vejene, så snart den leveres til dig. Hos os er det nemlig helt essentielt, at vores biler altid overleveres til vores købere i klargjort og fremragende stand – også selvom de er brugte. Hos os sætter vi en ære i at aflevere en bil der ser så ny ud som muligt. Vi sikrer derfor, at alt er i orden, så både bilens udseende og oplevelsen af at køre den er, lige som når man investerer i en helt ny bil.

Vi har et moderne og nyt værksted tilknyttet vores bilhus, som første gang blev taget i brug i sommeren 2018. Vores værksted drives af vores kompetente mekanikere Anders og Casper, hvor Anders også fungerer som værkstedschef og har det fulde overblik over de mange aftaler. 

De sikrer, at alt det mekaniske er, som det skal være forud for levering. Vores biler bliver således eftertestet på 59 konkrete punkter, og hvis et punkt og sliddel ikke lever op til vores krav, udbedrer eller skifter Anders og Casper det pågældende punkt, så bilen kan leveres til dig i bedst mulige stand.

I vores værksted har vi tre lifte til rådighed, men værkstedet kan yderligere rumme op til flere biler endnu. Dette betyder, at vi kan arbejde på op til otte biler på samme tid. I værkstedet arbejder Anders og Casper i fællesskab med vores kompetente samarbejdspartnere, som sammen sikrer, at bilerne altid fremstår klargjorte – både hvad angår æstetik og funktionalitet – når de køres ud fra værkstedet igen.

vaerk2-min
værksted-linderoth

6 måneders garanti

LINDEROTH 59 punkts tjek

Højt serviceniveau – både på leasing og salg af biler

Populært i hele Danmark

Vores værksted anvendes ikke alene til vores egne biler, før de leveres til vores kunder – mange benytter sig også af vores værksted, når de har enten købt eller leaset en bil hos os. Det er dog ikke alene privatpersoner, der har investeret i en af vores biler, der bruger værkstedet – vi er stolte af at kunne sige, at vi tiltrækker kunder fra hele landet, der ønsker hjælp fra vores værksted til deres bil.

Vi er i stand til at servicere og klargøre alle bilmærker, og vi sørger altid for at tage godt hånd om din bil, så du kan føle dig helt tryg, når du indleverer bilen til vores værksted.

Vi prioriterer et højt serviceniveau, og vi gør alt, hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker og behov. Dette gælder også, når vi skal udbedre et problem på din bil. Således efterstræber vi altid at løse et givent problem hurtigst muligt, så du hurtigt kan være kørende igen.

Vores timepris i værkstedet ligger på 595,- + moms. Vi har faste priser på vores service – forhør dig hos os, hvis du ønsker prisen på en specifik ydelse.

Foruden mekaniske serviceaftaler, tilbyder vi også andre serviceydelser såsom dæk opbevaring, kosmetisk klargøring og eftermontering af ekstraudstyr. Hvis du har et konkret ønske til din bil, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan drøfte dine muligheder og ikke mindst løsninger.

100% kundetilfredshed, som vi er stolte over siden 2003.

nr. 1 i samtlige bilforhandler kategorier på trustpilot.

Åbningstider mellem
jul og nytår

24-26.12.  Lukket
27-29.12.  Åbent kl. 10-14
31.12.-01.01.  Lukket

Vi ønsker alle
kunder og samarbejdspartnere
god jul og godt nytår

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue