Skriv til os

info@linderoth-as.dk

Ring til os

+45 7585 7262

Sæsonleasing af biler

Smart cabriolet om sommeren og praktisk SUV om vinteren med sæsonleasing

De fleste med benzin i blodet har haft drømme om at køre rundt og nyde solen i en lækker åben sportsvogn eller mærke kraften i en stor SUV, der med lethed kan bevæge sig gennem det ustadige vintervejr. Desværre bliver de drømme ofte lagt på hylden, når hverdagen melder sig – det er svært at få plads til børnefamilien i cabrioleten, og SUV’en kan være en udfordring at manøvrere og parkere i både små og store byer. Heldigvis findes der en løsning til dig, der stadig har drømmebilen i tankerne.

Med sæsonleasing slipper du nemlig for at betale afgifterne på bilen i de måneder om året, hvor du ikke kører i den. Hos LINDEROTH har vi et stort udvalg af leasingbiler, og mange af dem er oplagte til sæsonleasing. Skulle vi ikke lige have drømmecabrioleten eller -SUV’en stående i vores bilhus, hjælper vi gerne med at skaffe den til dig, hurtigt – kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at få fat i din drømmebil.

volvo seson
porsche seson 2

Sæsonleasing af tyske kvalitetsbiler

Hos Linderoth er vi et multimærkebilhus med brugte biler i høj kvalitet, og vores hjerter banker særligt hurtigt for bilerne fra tyske mærker som Porsche, VW, BMW, Audi og Mercedes. Derfor har vi naturligvis også et flot udvalg af leasingbiler fra disse mærker – heriblandt forskellige cabrioleter og SUV’er, der er populære valg til sæsonleasing.

Skulle vi ikke lige have drømmebilen stående i vores bilhus, fremskaffer vi den gerne til dig – også hvis den skal importeres fra udlandet. Kontakt os endelig, hvis vi skal sælge dig drømmebilen, eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skaffe din drømmebil.

Fordele ved sæsonleasing

Sæsonleasing er en fordelagtig finansieringsform for dig, der fx drømmer om at køre rundt i en Porsche cabriolet om sommeren eller en Audi SUV om vinteren, men ikke ønsker at betale for registreringsafgift og grøn ejerafgift i de måneder, hvor bilen alligevel står parkeret i garagen.

Ved sæsonleasing opnår du følgende fordele:

  • Du betaler kun for registreringsafgift og grøn ejerafgift i de måneder, du kører i bilen − resten af året er pladerne pillet af bilen, og der bliver tegnet en stilstandsforsikring.
  • Du bestemmer selv, hvor mange måneder om året, du vil køre i bilen – fx 3, 6 eller 8. Det mest almindelige er 6 måneder, så det følger sommer- og vinterhalvåret.
  • Du bestemmer selv, hvilke specifikke måneder du vil køre i bilen – fx om det skal være fra april til september eller marts til august.
  • Du har mulighed for at tegne to sæsonleasingaftaler, så du fx kan køre i cabriolet fra 1. april til 30. september og i SUV fra 1. oktober til 31. marts – vel at mærke uden at skulle betale afgifter for bilerne i de måneder, hvor de holder stille.

Overvejer du at sæsonlease? Så kontakt Linderoth over mail eller telefon, eller tag forbi vores multimærkebilhus i Vejle. Så hjælper vi dig med at finde den rette bil og tilrettelægge en sæsonleasingaftale, der passer til dine behov.

Sæsonleasing af egen bil

Har du allerede en cabriolet eller firehjulstrækker stående i garagen, og vil du gerne slippe for udgifterne til den i de måneder, hvor du ikke kører i den? Så kan du vælge sæsonleasing af egen bil. Det fungerer ved, at du sælger bilen til leasingselskabet, som derefter leaser den til dig med fuld forbrugsret i de måneder, hvor du ønsker at bruge bilen. Resten af året skal du ikke bekymre dig om brændstof, forsikring m.m. Det er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at sæsonlease, men ikke har behov for en ny bil at køre i.

Har du allerede en cabriolet eller firehjulstrækker stående i garagen, og vil du gerne slippe for udgifterne til den i de måneder, hvor du ikke kører i den? Så kan du vælge sæsonleasing af egen bil. Det fungerer ved, at du sælger bilen til leasingselskabet, som derefter leaser den til dig med fuld forbrugsret i de måneder, hvor du ønsker at bruge bilen. Resten af året skal du ikke bekymre dig om brændstof, forsikring m.m. Det er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at sæsonlease, men ikke har behov for en ny bil at køre i.

Sæsonleasing af Porsche

Der er mange, drømmer om en Porsche – og det er ikke så mærkeligt, da de udstråler prestige, sportslighed og luksus. Du kan forvente mange lange og misundelige blikke, når du kører rundt i en Porsche cabriolet eller en Porsche SUV. Flere af Porsches elegante og luksuriøse modeller fås som cabriolet – det gælder fx 718 Boxster, 718 Spyder og 911 Cabriolet eller Targa. Vælger du en Porsche SUV, får du en praktisk og kraftfuld familiebil, der stadig har det sportslige udtryk, der kendetegner alle Porsches modeller – herunder Porsche Macan og Porsche Cayenne. Se vores leasingbiler

Sæsonleasing af Mercedes

Mercedes’ slogan er ”Das Beste oder Nichts” – det bedste eller ingenting – og det kendetegner i høj grad bilerne fra det tyske kvalitetsmærke, som ofte forbindes med luksus, design og elegance. Uanset hvilken af deres mange modeller, du vælger, kan du være sikker på, at den både er rummelig og luksuriøs. Det gælder naturligvis også deres sæsonbiler. I skrivende stund har Mercedes flere typer af cabrioleter – bl.a. C-klasse, E-klasse og Mercedes-AMG GT Roadster. Deres udvalg af SUV’er er mere bredt og byder på mange modeller – og flere af dem fås som plug-in hybrid eller ren elbil. Deres EQA-, EQB- og EQC-modeller fås som rene elbiler, mens GLA-, GLC- og GLE-modellerne fås som plug-in hybrid. De har naturligvis også klassiske benzin- eller dieseldrevne biler til dem, der endnu ikke er hoppet med på den elektriske grønne bølge.

Sæsonleasing af Audi

Audi er kendt for at tilbyde biler, der udstråler kvalitet, sportslighed og elegance. Uanset hvilken af de mange modeller, du overvejer, kan du være sikker på, at æstetik og praktik går op i en højere enhed. Det tyske kvalitetsmærke er nemlig særligt dygtige til at få alle detaljer til at spille – både når det gælder ergonomi og komfort samt teknologi og funktionalitet. Audis udvalg af cabrioleter byder på to kraftfulde modeller – den mere budgetvenlige, men stadig luksuriøse Audi A5 Cabriolet samt den kompromisløse Audi S5 Cabriolet. De har en del flere SUV’er at vælge imellem, og der er lidt for enhver smag, uanset om man er til elbiler, plug-in hybrider eller benzin- og dieselbiler.

Sæsonleasing af BMW

Der er mange, som betragter bilerne fra BMW som det ultimative køretøj, og det er med god grund. Samtlige af deres modeller byder på kompromisløs kvalitet, rummelighed og komfort – lige fra de familievenlige sedaner og SUV’er til de sportslige cabrioleter og coupéer.

"Lad os hjælpe dig med bildrømmen. Vi har altid mere end 50 biler på lager til omgående levering.”

100% kundetilfredshed, som vi er stolte over siden 2003.

nr. 1 i samtlige bilforhandler kategorier på trustpilot.

Åbningstider mellem
jul og nytår

24-26.12.  Lukket
27-29.12.  Åbent kl. 10-14
31.12.-01.01.  Lukket

Vi ønsker alle
kunder og samarbejdspartnere
god jul og godt nytår

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue