Skriv til os

info@linderoth-as.dk

Ring til os

+45 7585 7262

Privatleasing af biler

5 trin, der forklarer, hvordan privatleasing af biler fungerer

I stedet for at købe en bil – ved at optage et billån – kan du finansiere bilen ved at lease den. Leasingaftalen foregår mellem tre parter: Dig som køber, bilforhandleren – os hos Linderoth – og et leasing/finansieringsselskab. Forløbet kan i grove træk beskrives i fem trin:

Fordele og ulemper ved privatleasing af biler

Det kan være svært at finde ud af, om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din nye bil, og hvis du vælger at lease, er der også forskellige typer af leasing. Det rette valg for dig kommer meget an på din økonomi og dit temperament.

Privatleasing er i hovedreglen oplagt for dig, der nogenlunde ved, hvor mange kilometer du kører, gerne vil have budgetsikkerhed og sætter pris på muligheden for omkostningslet at kunne skifte bilen ud med en anden model.

Fordelene ved privatleasing er fx, at du:

  • slipper for de renter og gebyrer, der er forbundet med et køb af en bil gennem et billån,
  • ved operationel leasing ikke selv hæfter for et eventuelt værditab, når du afleverer bilen efter endt leasingperiode
  • har fuld kontrol og overblik over dine månedlige udgifter til bilen
  • ofte får muligheden for en serviceaftale med i leasingaftalen, så du ikke skal bekymre serviceudgifter
  • omkostningslet kan skifte bilen ud med en anden model
  • får muligheden for at køre i en moderne og sikker bil

Der er imidlertid også nogle ulemper ved privatleasing. Vælger du operationel leasing, skal du have en ret god idé om, hvor mange kilometer du vil køre om måneden. Hvis du overstiger kilometergrænsen i leasingaftalen, koster det for hver ekstra kilometer, og det kan hurtigt løbe op. Vælger du i stedet finansiel leasing kan antallet af kørte kilometer påvirke bilens restværdi, hvor flere kilometer end budgetteret vil påvirke restværdien i negativ retning.

Privat leasing med budget sikkerhed

når du privatleaser kan du altid tilvælge en serviceaftale, som vil give dig budgetsikkerhed. vi har eget værksted, hvor din bil altid er i sikre hænder hos anders og casper.
BMW privatleasing

BMW er med god grund et meget anerkendt bilmærke og er noget nær det ultimative køretøj. Deres biler er designet til køreglæde, og deres mange serier tilbyder biler til ethvert behov – uanset om du leder efter en sikker familiebil eller ønsker at mærke det velkendte sus, når du træder på speederen. Hos Linderoth har vi BMW-biler til leasing fra et bredt udvalg af mærkets forskellige serier, så du kan sikkert finde en, der passer til din økonomi og livsstil.

Audi privatleasing

Mange forbinder Audi med prestige og luksus, og det er svært ikke at blive misundelig, når man ser de tyske kvalitetsbiler drøne forbi i overhalingsbanen. Bilernes design lader sport og elegance gå op i en højere enhed, og balancen mellem æstetik og praktik er i fokus, når bilerne udvikles. Det er et af de bedst sælgende bilmærker i Danmark, og derfor har vi hos Linderoth naturligvis også et bredt udvalg af Audi-biler til leasing.

Mercedes privatleasing

Sloganet for Mercedes-Benz er ”Das Beste oder Nichts”, hvilket betyder ”Det bedste eller ingenting”. Det er meget sigende for det eksklusive bilmærke, der er kendt for luksus, design og elegance. Derudover er komfort et stort fokusområde for Mercedes, der udmærker sig særligt ved deres ergonomiske design og kvalitet. Hos Linderoth har vi et imponerende udvalg af flotte luksusmodeller fra Mercedes-Benz til leasing.

"Vi er ikke tilfredse før du er yderst tilfreds.”

100% kundetilfredshed, som vi er stolte over siden 2003.

nr. 1 i samtlige bilforhandler kategorier på trustpilot.

Åbningstider mellem
jul og nytår

24-26.12.  Lukket
27-29.12.  Åbent kl. 10-14
31.12.-01.01.  Lukket

Vi ønsker alle
kunder og samarbejdspartnere
god jul og godt nytår

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue