Skriv til os

info@linderoth-as.dk

Ring til os

+45 7585 7262

Køb eller leasing

Da vi ønsker at være en kompetent og seriøs rådgiver på vores felt, så er ovenstående spørgsmål svært at give et 100% konkret svar på, eftersom det ene ikke er mere rigtigt eller forkert, end det andet. Det handler meget om ens bil temperament og økonomi.

Ved køb ved du hvad du har og ejer din bil. Bilen kan enten betales kontant, finansieres via banken eller et finansieringsselskab som samarbejder med os.

Ved leasing ved du fortsat hvad du har, men ejer i princippet ikke din bil, og dog! læs mere herunder.

Leasing er bare ikke leasing

Ved leasing opnås en større fleksibilitet, såfremt du er typen der har et ønske om oftere udskiftning.

Grundlæggende er alt i dag flexleasing (udtrykket for, at vi som leasingselskab betaler registreringsafgift kun for den periode du anvender bilen). Så er det blot spørgsmålet om det er privat-, erhvervs-, eller split- eller sæsonleasing.

Uanset hvilken form for leasing du vælger skal du huske et vigtigt parameter – restværdien! Der er mange tilbud derude, hvor der imponeres med en MEGET lav månedlig ydelse.

Ens gode fornuft plejer at sige, er noget for godt til at være sandt, så må der være noget om det. Det er desværre ikke anderledes når det kommer til leasing. Det er vigtigt at afskrive på restværdien og denne afskrivning bestemmes af kørte kilometer og løbetid. 

For høj en restværdi vil give en lav ydelse, men dette er kun sjovt på kort sigt, da regningen lurer om 12, 24 eller 36 måneder. Ingen synes det er sjovt at tegne sig for en restværdi, som er meget højere end hvad bilen er værd.

Ovenstående er blot et kort indsigt i leasingen, hvilken aldrig vil slå den personlige og face to face rådgivning. Venligst til hver en tid kontakt Bjarke, Ermin, Anders eller Benjamin for et uforpligtende møde og snak om hvad der bedst svarer sig for din privat- og virksomhedsøkonomi når det kommer til køb eller leasing. 

verksted hero1
splitleasing linderoth

privatleasing

Ved privatleasing er tingene ikke ret meget anderledes end ved traditionelt lån – andet end lånet skrives ned til nul og leasingen har en restværdi.Ved privatleasing opnår du som leasingtager to meget vigtige ting – budgetsikkerhed og fleksibilitet. Budgetsikkerheden gør, at du kender din omkostning til bilen her og nu, og hele leasingperioden ud.

erhvervsleasing

Ved erhvervsleasing tegner din virksomhed, hvis du er indehaver af sådan en, eller din arbejdsgiver sig på kontrakten. Her er mekanismerne de samme som ved privatleasing, blot er der noget momsfradrag i spil som der ikke er ved privat. I dag servicerer vi mange virksomheder med flådestyring og serviceaftaler, hvor du som virksomhedsejer og bilbruger ikke skal tænke på noget, når det kommer til din bil leveret af LINDEROTH.

splitleasing

Ved splitleasing er der tale om en overbygning af erhvervsleasingen, hvor den største forskel er beskatningen. Denne vil du som bruger slippe for, eftersom man ”splitter” samtlige omkostninger imellem privat og erhverv. Såfremt du har overvejende kilometerforbrug der ligger på erhvervsdelen er splitleasing med al sandsynlighed en leasingform for dig.

Sæsonleasing

Sæsonleasing anvendes ofte på lidt mere eksotiske biler, hvor behovet for at have plader på kun er 3-6 måneder om året. Der har vi muligheden for at lave korttidsleasing eller leasing med 6 mdr. aktiv og 6 mdr. passiv leasing. Løbetiden på henholdsvis aktive og passive måneder kan ligeledes tilpasses lige efter dine ønsker og behov.

Uansat hvilken leasingtype du måtte ønske dig, så står vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

59 pkt. tjek og 6 md. garanti på leasingbiler!

Fuld tryghed og 100% tilfredshed.

Fire hurtige svar fra Bjarke ang. leasing

finansiel leasing er med andre ord en leasingform, hvor du som leasingtager har ansvaret for at angive 3. mand som køber af bilen ved udløb. hos linderoth er du dog altid i trygge hænder, da vi altid vil tage din bil i bytte og du aldirg vil efterlades alene.

Det kan vi natruligvis godt. vores rådgivning er som udgangspunkt gratis. vi oplever, at kunder flytter til os grundet vores høje serviceniveau og bestræbelsen på at være bedre til det vi er bedst til, hver dag.

Ja, det gør vi. Vi råder over eget moderne værksted, hvor casper og anders sikrer at din bil altid er i orden. en serviceaftale kan tilpasses efter dine private eller virksomhedens behov. Dvs. serviceaftale med eller uden bremser og dæk indeholdt.

ved udløb af leasingaftalen kan du vælge at genlease igen. alternativt tager vi altid din bil i bytte når du vælger en anden bil hos os, selvom der ikke nødvendigvis er tale om operationel leasing fra starten.

Ring til mig

+45 26827262

Skriv til mig

BL@linderoth-as.dk

fire hurtige svar fra Ermin ang. leasing

I modsætning til finansiel, så er operationel leasing en leasingform, hvor vi som forhandler står på mål for restværdien og eventuel risiko der måtte følge med. dermed er du som leasingtager 100% uden bekymringer og risiko.

hvis du allerede på forhånd ved at du skal beholde bilen i en kortere periode, så er leasing vejen, da det giver både budgetsikkerhed og fleksibilitet. hvis du ved, at du vil beholde bilen i mange år(4-5 og mere), så er traditionelt køb med mulig finansiering via os muligvis vejen for dig at gå.

som udgangspunkt er der ingen lovgivning vedr. garanti og reklamationsret på leasingkontrakter. derfor er det altafgørende at dette aftales separat i slutsedlen. hos linderoth har du fra starten fuld tryghed, da vi på leasingbiler yder 6 md. garanti, på lige fod såfremt du købte bilen på traditionel vis. dette gør vi for at sikre 100% kundetilfredshed.

om du selv finder en bil i udlandet, eller vi klarer heler processen for dig, så er du (medmindre andet aftales) sikret på samme måde ift. klargøring, garanti og helhedsoplevelsen.

Skriv til mig

EB@linderoth-as.dk

Ring til mig

+45 23835050

Vi samler på yderst tilfredse kunder!

5/5

100% kundetilfredshed, som vi er stolte over siden 2003.

nr. 1 i samtlige bilforhandler kategorier på trustpilot.

Åbningstider mellem
jul og nytår

24-26.12.  Lukket
27-29.12.  Åbent kl. 10-14
31.12.-01.01.  Lukket

Vi ønsker alle
kunder og samarbejdspartnere
god jul og godt nytår

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue